Campingplads i
Sønderjylland

Drejby Strand Camping på Als er en firestjernet campingplads placeret lige mellem
Østersøen og Lillehavet. Oplev en campingplads med plads til ro, hygge og
aktivitet med plads til hele familien

Den bedste campingplads

Vi tilbyder pladser til næsten alle behov – uanset om det er til campingvogn,
autocamper eller telt. Det er muligt at vælge pladser med havkig
eller standardpladser tæt på legepladsen – mulighederne er mange
blandt mere end 450 pladser at vælge imellem.

Camping til alle behov

Drejby Strand Camping tilbyder camping til alle behov – fx med Superiorpladser
eller pladser med havudsigt med direkte adgang til stranden. Er der behov
for en stor plads, vil XL-pladserne være et godt valg – pladser på 130 kvm og op efter.

Camping på Als i Sønderjylland

Camping

Drejby Strand Camping har 450 pladser til
både telt, campingvogn og camper.

ferienhütten

Hytter

Vores hytter er indrettet til fire personer,
mange har eget toilet og ekstra
vask samt fjernsyn.

Lejligheder

En ferielejlighed i Sønderjylland er et
godt alternativ til et sommerhus.

Pladser_udsigt_1

Bedst beliggende campingplads i Sønderjylland

Med en placering midt i et naturskønt område og med direkte adgang til den hvide sandstrand, tør vi godt kalde os den bedst beliggende campingplads i Sønderjylland. Med base her kan du besøge den nærliggende landsby og deres hyggelige bageri, kro og gårdbutik. Alt sammen i cykelafstand fra pladsen. Tag på vandretur langs kysten og de farverige rapsmarker, og kom helt tæt på fuglelivet. Foretrækker du i stedet det pulserende byliv, shopping i gågaden og gastronomiske aftener, har du heller ikke langt til smukke Sønderborg, der med sin livlige bymidte og mange tilbud byder på lidt af det hele. Er du interesseret i kultur og i at vide mere om Sønderjyllands fortid, kan du ligeledes tage på udflugter til de mange historiske steder på Als. Mulighederne er mange, når du holder ferie på Drejby Strand Camping – den nok bedst beliggende campingplads i Sønderjylland.

Campingplads ved stranden

Drømmer du om en ferie ved stranden? Så besøg Drejby Strand Camping i
Sønderjylland. Pladsen ligger kun et stenkast fra en smuk, hvid sandstrand. Her er rig mulighed for at solbade i sandet, pjaske i vandkanten eller bade i bølgen blå. Mange af vores gæster medbringer også eget Stand Up Paddle-board og andet vandsportsudstyr for en aktiv ferie ved vandet. Drømmer du om at stå op til en formidabel udsigt og spise din aftensmad, mens du skuer ud over havet – så book en af vores mange pladser med havkig eller havudsigt. Se vores campingpriser her. Du har også mulighed for at booke en af vores ferielejligheder ved vandet.

Vandsport

Den smukke natur omkring Drejby Strand Camping og halvøen Kegnæs kan også opleves fra og på vandet. Indersiden af dæmningen – få meter fra campingpladsen – er et hotspot for kite- og vindsurfere. Det er et særligt godt farvand at træne i. Surferskolen Surfers Paradice et tilknyttet pladsen og har instruktører på hele sæsonen. Er du til kajak er turen rundt om Kegnæs helt unik.

Indkøb og service i nærheden

Godt 2 kilometer fra campingpladsen, ad de små veje, ligger den hyggelige landsby, Skovby. Der er også cykelsti fra campingpladsen til Skovby. Her finder du en god dagli’ Brugs med et godt udvalg af dagligvarer og andre fornødenheder. I byen finder du også den velbesøgt gammeldags Skovby Kro, hvor du har mulighed for at nyde et godt måltid mad (prøv deres signaturret Hulebøf) eller en øl i solen. Ved siden af ligger Migge’s bageri og cafe. Det er også fra Skovby, den ikoniske Gendarmstien starter, og det er derfor oplagt med en god vandre- eller cykeltur, hvis man trænger til en tur ud i den sønderjyske natur.

4-stjernet campingplads i Sønderjylland

Ønsker du høj kvalitet, og vil du gerne have et væld af faciliteter og services inden for rækkevidde, når du er på ferie? Så glæd dig til at besøge vores 4-stjernede campingplads på Als i Sønderjylland. Hos Drejby Strand Camping gør vi alt, for at give dig de bedste rammer til en skøn ferie – og derfor er vi stolte af at være tildelt 4 fornemme stjerne. De fire stjerner er den officielle blåstempling af kvalitetsbevidste campingpladser, der tilbyder gode, store arealer; pool-område og boldbaner; aktiviteter for familien; tilhørende spisested; gode bruseforhold og meget andet. Det betyder, at du hos os har rig mulighed for at nyde en dejlig campingferie uden at gå på kompromis med komforten eller bekvæmmeligheden. Du kan læse meget mere om vores mange faciliteter her.

Børnevenlig campingplads i Sønderjylland

Camping er en af de mest populære ferieformer for børnefamilier. Her er masser af plads til at lege, spille havespil og udforske naturen. Drejby Strand Camping på Als i Sønderjylland er ingen undtagelse, og hvert år besøges vi af hundredevis af glade børn, unge og forældre. Vores campingplads har både boldbaner, aktivitetsrum, swimmingpool med vandrutsjebane og meget andet. Her er også mulighed for at ligge ved stranden og få saltvand i håret. Se mere om de sjove ferieaktiviteter for børn og voksne her.

Ferie og weekend på camping i Sønderjylland

Vi er altid klar til at tage imod dig, din familie og dine venner på vores smukt beliggende og livlige campingplads i Sønderjylland. Pladsen åbner i første weekend før påske og lukker sidste weekend i september. Det giver dig god mulighed for at tage et afbræk fra hverdagen eller holde en dejlig lang ferie lige ved stranden. Besøg os i påskeferien, sommerferien, weekender og/eller i ugerne ind imellem – og nyd dagene med dem, du holder af, på vores dejligt campingplads i Sønderjylland.

Hos Drejby Strand Camping gør vi en dyd ud af at skabe de bedste rammer for din
ferie.

Prøv os – måske bliver Drejby Strand Camping din nye favoritplads.