Campingplads Sønderjylland

Drejby Strand Camping på Als er placeret lige mellem Østersøen og Hørup hav. Det betyder, at du får en campingplads med havudsigt fra stort set alle pladser. Det vil næsten altid være muligt at finde en plads, der opfylder lige netop dit behov – uanset om det er til egen campingvogn, autocamper eller telt. Søger du en lækker campingplads i Sønderjylland, er Drejby Strand Camping det perfekte sted til din næste campingferie.

Den bedste campingplads

Den bedste campingplads er den, der opfylder dit behov. Her får du mere end 450 pladser at vælge mellem. Drejby Strand Camping er en firestjernet campingplads på Als med den smukkeste beliggenhed. Pladsen er opdelt af lette hække i vænger på mellem 4 og 12 pladser i hvert vænge.

Campingplads i Sønderjylland med en indretning, der gør det muligt at opfylde forskellige behov for camping. Der er indrettet Superiorpladser og pladser med havudsigt med direkte adgang til den skønne strand og udsigt over Østersøen. Er der behov for en stor plads, vil XL-pladserne være et godt valg – pladser på 130 kvm og op efter. Det er også muligt, at vælge pladser med havkig eller standardpladser tæt på legepladsen. Se kort over pladsen her.

Se priser & tilbud ›

Tæt på faciliteter, strøm og vand

Campingplads i Sønderjylland med gode vejforhold. Pladsernes størrelse gør det let at køre campingvognen ind på plads. På alle pladser er der adgang til strøm. Påfyldning af vand er let, da der er adgang til drikkevand ved tappesteder på alle vænger. Kemisk toilet kan tømmes i de tre indrettede steder hertil.

Servicefaciliteter er placeret flere steder på pladsen. Der er dermed aldrig langt til nærmeste toilet eller bad. Der er en særlig afdeling til de små børn, med pulserum og alt indrettet i børnehøjde. Der er naturligvis også let adgang til handicaptoilet og –bad.

Er du på langfart, er det også muligt at få vasket og tørret dit tøj i vaskeriet.

Læs mere om vores faciliteter her.

Campingplads til autocamper

Autocampere kan benytte alle pladser – også direkte ved stranden.

Campingplads i Sønderjylland med let adgang for autocamper til tømning af ”gråvand” samt påfyldning af vand. Ligesom det også er muligt at benytte vaskepladsen til vask og rengøring.

Camping med hund

Campingplads i Sønderborg hvor du kan medbringe hund. Der er gode muligheder for at lufte hunden. Særligt stranden er god til hundeluftning – ligesom der er hundeskov i nærheden. Vær opmærksom på, at hunden i visse perioder skal være i snor. Efter gåturen kan hunden blive plejet i hundebadet. Se alle fordelene for hundeejere her.

Plads til familie sammenkomst

Ønsker i en campingplads i Sønderjylland, hvor familien kan være samlet på weekendtur eller ferie? Det kan i hos os. Her er det muligt at samle familier i campingvogne, telt og andre i hytter samme sted.

Grillpladser

Det er normalt altid tilladt at grille på campingpladsen. Der er også indrettet en overdækket grillplads med bord- og bænkesæt, ligesom der er centralt placeret grill stillet til rådighed.

Slæbested og plads til båden

Drejby og området omkring har mange gode fiskepladser. Tager du jollen med, kan du benytte slæbestedet til søsætning. Vi finder naturligvis et sted på pladsen, hvor du kan stille den.