Campinghytter

Nyd en get-away i vores campinghytter. En forlænget weekend, miniferie eller sommerferie i en campinghytte i Sønderjylland er en god oplevelse for hele familien, ægtepar og venner.

Oplev vores campinghytter

Ferie i campinghytte er altid et hit. Børnene elsker at familien er samlet i feriehytten og de er helt tossede med at sove i køjesenge

Der er 19 hytter på Drejby Strand Camping, og alle hytter er med trinettekøkken med køleskab/fryser. Halvdelen af hytterne indeholder også toilet med håndvask.

Campinghytter med plads til alle

Vi har tre typer campinghytter: Standard- og økonomi- samt parhytter. De to første typer er som udgangspunkt indrettet til 4 personer, men der kan reddes op til 2 ekstra, så familier og vennegrupper på op til 6 personer kan bo sammen under deres ferie. Ekstra personer reserveres i forbindelse med booking. Parhytterne er beregnet til voksne par.

Praktisk info

Det er muligt at benytte campingpladsens fælles grill, og du er også velkommen til at medbringe din egen grill. Dyner, puder og service ligger klar i hytterne, men du skal selv medbringe linned, håndklæder, viskestykker/karklude og personlige fornødenheder. Det er også muligt at leje sengelinned og håndklæder hos os, så du sparer plads i bagagerummet.

Indretning af campinghytterne

 • 2 – 6 personer
 • køjeseng
 • rundsiddegruppe
 • garderobe
 • køkkenafsnit
 • kaffemaskine og elkedel
 • service
 • gryder
 • bestik
 • skab
 • dyner og puder
 • havestole

Se galleri

Standardhytte med terrasse

(Hytte 1-4 samt 11-16)

Hytten er indrettet til fire personer med opholdsrum med køjesenge, soverum med dobbeltsent samt toilet med håndvask.

Herudover er der fjernsyn og ekstra stor delvis overdækket terrasse.

Det kan reddes op til 2 ekstra sovepladser. Ekstra personer reserveres ved booking.

Se galleri

Parhytte med ekstra plads

(Hytte 24-32)

Der er gjort ekstra ud af indretningen til det par, der ønsker mere luksus omkring sig. I opholdsrummet er der udover minikøkken (kogeplader, køle/frys), spiseplads samt fjernsyn og så et dejligt hyggehjørne. Soverummet er med en dobbeltseng (140 cm) og lækker madras. Også toilet med håndvask. Læs mere her.

Hver hytte har sin egen terrasse, der er delvis overdækket. Når du bor i denne hytte er der også adgang til Vildmarksbad.

Vildmarksbadet er pt. grundet covid 19 ikke tilgængelig.

Se galleri

Hytte i Outdoor-oasen

Hytte 33 – 40

I Outdoor Oasen ligger de hyggelige hytter mellem langt græs og engblomster. For dig, der mener at natur og biodiversitet er vigtigt. Her kan du slappe af i hængekøjen mens naturen omfavner dig i duft og lyd.

I hytten er der minikøkken med kølekab/fryser. I hyttens opholdsrum samt i soverummet er der to køjesenge. Hytten er indrettet til fire personer, men der kan reddes op til to personer mere (se planskitse). Ekstra personer reserveres ved booking.

Hytten er placeret i tæt afstand til servicebygningernes toiletfaciliteter.

Bilen må holde ved hytteområdet for af- og pålæsning og parkeres efterfølgende på campingpladsens P-plads.

Indretning

Hytten er indflytningsklar med skønt farverigt Rice service, kaffemaskine, el-koger, køle-/fryseskab samt vattæpper og puder. Du skal selv medbringer linned, håndklæder, viskestykker/karklude og personlige fornødenheder samt rengøringsmidler til slutrengøring. Hytten skal forlades rengjort.

Linnedpakker samt rengøring kan tilkøbes ved booking.

Økonomihytte

Hytte 5, 6, 7, 8 samt 17-18 & 23

I hver økonomihytte er der trinettekøkken med kølekab/fryser. I både hyttens opholdsrum samt i soverummet er der to køjesenge. Hytten er placeret i tæt afstand til servicebygningernes toiletfaciliteter.

Hytten er indrettet til fire personer, men der kan reddes op til yderligere to personer. Ekstra personer reserveres ved booking.

Indretning

Hytten er indflytningsklar med service, kaffemaskine, el-koger, køle-/fryseskab samt dyner og puder. Du skal selv medbringer linned, håndklæder, viskestykker/karklude og personlige fornødenheder samt rengøringsmidler til slutrengøring. Hytten skal forlades rengjort.

Linnedpakker samt rengøring kan tilkøbes ved booking.

Hytter:
se priser

Se vores priser på hytter
og book din næste ferie…

Gode faciliteter
på pladsen

Uanset placering er du tæt
på faciliteter, strøm og vand…

Sådan ser
pladsen ud

Hvor vil du bo? Tæt på strand eller
legeplads? Se et kort over pladsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Campinghytter til familier

Tag på en sjov og afslappende ferie med børnene. Når I bor i en campinghytte hos Drejby Strand Camping, får I komfortable forhold og rig mulighed for, at børnene kan bevæge sig og brænde krudt af på pladsens mange børnevenlige områder. I får adgang til boldbaner, swimmingpool, aktivitetsrum med mere. I har ligeledes mulighed for at samle familien og hygge i private omgivelser – på terrassen eller i hyttens fine rundsiddegruppe. Læs mere om aktiviteter for familier

Campinghytte med udsigt til vandet

De fleste campinghytter er placeret meget centralt på pladsen. Drejby Strand Camping tilbyder en række campinghytter med en fantastisk udsigt over havet fra en større terrasse. Fra hytten er der meget kort vej direkte ned til den skønne børnevenlige strand.

Rengøring af campinghytter

Alle vores gæster skal have en god oplevelse. Du ankommer derfor til en rengjort campinghytte, og du skal ligeledes forlade hytten rengjort og klar til den næste gæst. Alternativt kan du gøre ferien lettere for dig selv ved at bestille slutrengøring af din campinghytte. Giv blot besked i receptionen ved ankomst.

Feriebolig med hund

Du er velkommen til at tage hunden med på ferie i vores campinghytter i Sønderjylland. Du bedes give besked om, at du medbringer hund ved reservation af campinghytte. Der er gode muligheder for at lufte hund i nærområdet, ligesom I kan gøre brug af vores hundebade og den hundevenlige strand. Læs mere om at tage hund med på camping her.

Tilbud på campinghytter

Tag en velfortjent get-away eller nyd en skøn ferie i Sønderborg til en attraktiv pris. Vi har af og til tilbud på campinghytter i nogle af de mest eftertragtede weekender og helligdage, men du skal være hurtig, hvis du vil sikre din booking. Se vores aktuelle tilbud og priser på campinghytter.

Campinghytter eller ferielejligheder

Som alternativ til campinghytter kan du tage et kig på vores flotte ferielejligheder. Drejby Strand Camping har 6 ferielejligheder i forskellige størrelser, hvoraf de fem ligger med udsigt til havet. Du kan læse mere om vores ferielejligheder