Campinghytter

Oplev vores campinghytter – en forlænget weekend, miniferie eller sommerferie i en campinghytte i Sønderjylland er en god oplevelse for hele familien.

Oplev vores campinghytter

Ferie i campinghytte er altid et hit. Børnene elsker at familien er samlet i feriehytten og de er helt tossede med at sove i køjesenge

Der er 19 hytter på Drejby Strand Camping, og alle hytter er med trinettekøkken med køleskab/fryser. Halvdelen af hytterne indeholder også toilet med håndvask.

Campinghytter med plads til alle

Vores campinghytter er indrettet til fire personer, og bestilling af campinghytte gælder således ophold for fire personer som standard. Der kan derudover reddes op til to ekstra personer, så man får i alt seks sovepladser. Campinghytterne kan dermed tilpasses til ophold med op til seks personer. Ekstra personer reserveres i forbindelse med booking.

Praktiske ting

Der er plads til, at du kan parkere bilen lige ved siden af campinghytten. Det er desuden muligt at benytte campingpladsens grill, og du er også velkommen til at medbringe din egen grill.

Indretning af campinghytterne

 • 2 – 6 personer
 • køjeseng
 • rundsiddegruppe
 • garderobe
 • køkkenafsnit
 • kaffemaskine og elkedel
 • service
 • gryder
 • bestik
 • skab
 • dyner og puder
 • havestole

Se galleri

Standardhytte med terrasse

(Hytte 1-4 samt 11-16)

Hytten er indrettet til fire personer med opholdsrum med køjesenge, soverum med dobbeltsent samt toilet med håndvask.

Herudover er der fjernsyn og ekstra stor delvis overdækket terrasse.

Det kan reddes op til 2 ekstra sovepladser. Ekstra personer reserveres ved booking.

Se galleri

Parhytte med ekstra plads

(Hytte 24-32)

Der er gjort ekstra ud af indretningen til det par, der ønsker mere luksus omkring sig. I opholdsrummet er der udover minikøkken (kogeplader, køle/frys), spiseplads samt fjernsyn og så et dejligt hyggehjørne. Soverummet er med en dobbeltseng (140 cm) og lækker madras. Også toilet med håndvask. Læs mere her.

Hver hytte har sin egen terrasse, der er delvis overdækket. Når du bor i denne hytte er der også adgang til Vildmarksbad.

Vildmarksbadet er pt. grundet covid 19 ikke tilgængelig.

Se galleri

Økonomihytte

(Hytte 9-10. 17-23 og 33-40)

I hver økonomihytte er der trinettekøkken med kølekab/fryser. I både hyttens opholdsrum samt i soverummet er der to køjesenge. Hytten er placeret i tæt afstand til servicebygningernes toiletfaciliteter.

Hytten er indrettet til fire personer, men der kan reddes op til yderligere to personer. Ekstra personer reserveres ved booking.

Indretning

Hytten er indflytningsklar med service, kaffemaskine, el-koger, køle-/fryseskab samt dyner og puder. Du skal selv medbringer linned, håndklæder, viskestykker/karklude og personlige fornødenheder samt rengøringsmidler til slutrengøring. Hytten skal forlades rengjort.

Linnedpakker samt rengøring kan tilkøbes ved booking.

Hytter:
se priser

Se vores priser på hytter
og book din næste ferie…

Gode faciliteter
på pladsen

Uanset placering er du tæt
på faciliteter, strøm og vand…

Sådan ser
pladsen ud

Hvor vil du bo? Tæt på strand eller
legeplads? Se et kort over pladsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev