Aktiviteter i
området

 Drejby Strand Camping ligger på Sydals omgivet af en masse skønne og sjove
aktiviteter og oplevelser for hele familien – altsammen indenfor kort afstand.

Kegnæs Fyr

Der har været et fyr på Kegnæshøj siden 1845, men først fra 1896 har det nuværende fyrtårn vejledt skibsfarten. Ved fyret er der i dag en vejrstation, der sender meldinger til DMI døgnet rundt. Om sommeren er fyret åbent, og udsigten kan nydes til Broagerland, Tyskland og de sydfynske øer, Ærø og Langeland. Gå afstand 10 min.

Segway i naturen

Nyd den smukke natur på en original Segway på en ny og anderledes måde. Bevæg dig lydløst gennem naturen. Køreafstand 10 minutter.

Sønderborg og Als

Sønderborg med gode muligheder for shopping i en pragtfuld gågade med masser af Café-liv, eller i det nye indkøbscenter Borgen, Køreafstand 20 minutter.

I den sydøstlige del af Sønderjylland ligger Als med sine 321 km2. Her er der rig mulighed for at opleve den smukke og varierende natur og dyreliv.

Du kan opleve bølgende kornmarker i kulturlandskabet med de gamle landsbyer, gårde og små veje – ligesom du kan observere fugle ved vådområder og gå ture langs idylliske søer og imponerende kystlandskaber.

Spørg efter “Friluftskort for Als” i Receptionen.

Drejby Strand Camping er oplevelser – for hele familien!

Augustiana

Augustiana er regionens nye kunstcenter og skulpturpark.
Augustiana ligger i Palæet ved Augustenborg Slot og er udstillingssted for nutidig billedkunst
og skulpturer. Køreafstand 15 min.

Gråsten Slot

Når kongefamilien ikke har sommerophold på slottet kan man gå en tur i slotshaven og besøge slotskirken. Køreafstand 30 min.

Gendarmstien

Følg i grænsegendarmernes fodspor på stien, der strækker sig 74 km. Langs vandet fra grænsen til Sydals. Spørg efter flere vandre- og cykelruter i receptionen.

Universe

Tag familien med til Universe og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark.

Her kan I sammen gå på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og vi lover begejstring og underholdning for både store og små.

I Universes Virtual Reality kan I prøve en rutchetur Virtuel Coaster eller paragliding i ParadropVR.

Prøv også at bestige den nye himmelhøje Sky Trail i 11 meters højde eller ræse rundt i de spritnye elbiler.

Billetter kan købes i receptionen. Køreafstand 25 min.

Ringridning

En af sommerens højdepunkter, og hvor enhver by med respekt for sig selv har sin egen ringridningsfest, så fra maj til september kan du altid finde et sted, hvor denne dyst kan opleves. I vores nærhed – ca. 2 km fra pladsen – ligger Skovby, der har ringridning primo august.