Pladsen

Mulighederne for at finde en god plads er mange. Både på turist- eller sæsonpladser er der mulighed for få havudsigt eller ligge tæt på legeplads- og servicebygning.

De enkelte pladser er omgivet af hække eller større vænger omkranset af hække med op til 8 pladser. Uanset du vælger standardplads med eller uden havudsigt og direkte adgang til stranden eller en ekstra stor plads, giver de alle rum til familiens hyggestunder.

Servicebygninger

Den store servicebygning er placeret midt på pladsen med flot udsigt over Østersøen.

Her finder du lækre og moderne bade- og toiletfaciliteter, handicaptoilet og –bad, specielt indrettet og skønt baderum for små børn samt baderum for hele familien.

I det dejlige køkken med ovne, microovne, opvaskemaskine mv., er der også spiseplads til familien.

Hertil kommer separate toilet- og badefaciliter i nabobygning, hvor også saunaen er placeret. Ved poolen er der toilet og bad også.

Slæbested

Der er gode muligheder for at fiske direkte fra stranden eller i farvandet omkring Drejby.

Har du egen båd med til hyggesejlads eller fiskeri i Østersøen kan du benytte vort slæbested når båden skal i vandet.

Vi har reserveret et areal på campingpladsen, hvor du kan booke plads til båden.

Hundebad

I hovedbygningen er der baderum til familiens hund. Her er der mulighed for, at få hunden vasket og plejet efter vandreturen.

Opvarmet pool

Vor pool er indrettet til både de store og de små, der ønsker at svømme, bade eller blot lege i vandet. I løbet af sæsonen vil der være mulighed for at deltage i vandaerobic eller walk on water aktiviteter.

På og omkring Drejby Strand Camping er der mange muligheder for oplevelser for familien, der ønsker en hyggelig og dejlig ferie i naturskønne omgivelser.