Privatlivspolitik

Drejby Strand Camping (DSC) er dataansvarlig for oplysninger, vi indsamler, og sikrer, at personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med gældende lovgivning. Drejby Strand Camping indsamler oplysninger om gæster, besøgende på vores hjemmesider, leverandører, myndigheder, samarbejdspartnere, medarbejdere samt jobansøgere.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: info@drejby.dk eller telefon  +45 7440 4305.

Behandling af persondata

Persondata er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside eller kontakter os via fx telefon eller e-mail, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx ved almindelig brug af vores hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, foretager en booking via hjemmesiden eller ved personlig henvendelse.

DCS indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger ved besøg på hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt din klikadfærd på hjemmesiden.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med booking og nyhedsbrevstilmelding.

Formål

Oplysninger anvendes til at identificere dig som bruger samt vise dig annoncer, der med størst sandsynlighed vil være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger samt at kunne levere services, som du har efterspurgt (fx at fremsende et nyhedsbrev). Samtidig benyttes oplysningerne til at optimere services og indhold på vores platform.

Personlige oplysninger om gæster, samarbejdspartnere og leverandører behandles desuden med henblik på at kunne levere ydelser – og i den forbindelse kommunikere og afregne til og med dig.

Opbevaringsperiode

Oplysningerne gemmes i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen.

Samtykke

Ved køb eller reservation hos DCS, gives automatisk tilladelse til, at DSC anvender dine personlige oplysninger med det formål at opfylde vores kontraktlige forpligtelser herunder at målrette vores kommunikation. På vores hjemmeside er der desuden mulighed for at give dit eksplicitte samtykke til cookies, nyhedsbreve og markedsføring.

  Videregivelse af oplysninger

Med det formål at målrette budskaber – herunder annoncer på forskellige sociale medier og via Google – kan dine personlige data samt data om din brug af vores hjemmesider, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. blive videregivet til databehandlere for behandling iht. dit specifikke samtykke.

Dine rettigheder

Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig.

Hvis du ønsker, at gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål så kontakt os.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

Dette websted ejes af:

Drejby Strand Camping

Kegnæsvej 85

DK-6470 Sydals