Aktiv – Outdoor – Strandcamping

Unikke oplevelser ved vandet

Campingplads i Sønderjylland ved Østersøen

Drejby Strand Camping tilbyder camping i Sønderjylland mellem Østersøen og Lillehavet – med naturens skønhed helt tæt på – for helt unikke oplevelser.

Drejby Strand Camping har mange moderne faciliteter hvilket betyder, at vi er en firestjernet campingplads

Vi forholder os til Covid-19 og følger løbende regeringens anbefalinger. Du kan trygt booke dit ophold hos Drejby Strand Camping. Vi tager de forholdsregler vi kan og bør. Rengøringspersonalet gør en ekstra indsats for at sikre, at der er gjort ordentlig rent. Ligesom alle kontaktflader med hyppig frekvens afsprittes. Vi har alle fokus på god hygiejne ligesom vi forventer, at gæsterne holder en fornuftig afstand til personale og andre gæster, som man ikke er på ferie med.

Grundet Covid-19 retningslinjer for ophold i servicebygninger, pool mv. kan vi kun tage gæster ind, som på forhånd har booket ophold på Drejby Strand Camping.

Vi og vores personale vil gøre vores bedste for at give dig og din familien en dejlig og uforglemmelig campingferie på vores campingplads i Sønderjylland.

Annemette og Michael

Drejby Strand Camping ApS | Kegnæsvej 85 | DK-6470 Sydals | Tel: +45 7440 4305  | Mail: info@drejby.dk

RICETERIA by RICE

Som noget nyt i 2020 får Drejby Strand RICETERIA konceptet ind. Det betyder en masse farverige og indbydende arrangementer og kulinariske oplevelser. En lille magisk verden i sig selv. Læs mere om det her.

Vores Tilbud

Vores Camping tilbud

Camping ved Østersøen

%

Feriehytter

Plads til hele familien

Vores Feriehytter

%

med flot udsigt over havet

Ferielejlighed

%

Nyheder fra campingpladsen

Skøn hytte til 2 personer

Kom og oplev vores ny renoverede hytter i dejligt roligt område.
Hytten er indrettet til 2 personer.
Hytten indeholder kombineret køkken og opholdsrum samt separat soverum. Dejlig sovekomfort.
Overdækket terrasse samt udeområde med havemøbler.

Book nu!

Oplev og nyd Drejby

Vi tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder. Ønsker du at bo i egen campingvogn, autocamper, telt, campinghytte eller -lejlighed? Hos os finder du den rigtige ferieoplevelse. Oplev de mange aktiviteter på Drejby og det omkringliggende område på Als.

Familiecamping

Drejby Strand Camping er campingpladsen med de bedste rammer for familien med børn. Vores campingplads har to legeområder til såvel mindre som større børn.

Legepladsen til de mindste ligger centralt på pladsen. Det er muligt at booke plads til telt eller campingvogn lige ved siden af legepladsen. Her er også et indendørs legeland med leg og aktiviteter for mindre og lidt større børn.

Leg og aktiviteter for de større børn foregår ved sportspladsen. Her er der mulighed for fodbold og basket i multibold arenaen.

Campingpladsen har også det Kreative Værksted, hvor børnene kan udfolde deres kreative evner med mange forskellige aktiviteter.

Børn under 18 år kan kun overnatte på pladsen, hvis der en voksen pårørende, der samtidig overnatter på pladsen.

Camping med topmoderne faciliteter – også til børn

Som gæst på Drejby Strand Camping har du adgang til lækre og moderne faciliteter. Vi dækker ethvert behov, når du er på camping. Har du behov for at være dig selv eller bade sammen med familien? På vores campingplads bestemmer du selv.

Særlig stolte er vi af campingpladsens badeafdeling, hvor alt er indrettet til børnene – og de elsker at bruge det.

Den store badedag kan familien tage i campingpladsens pool-område. Her er både et stort og et lille bassin samt vandrutsjebane – og med opvarmet pool.

Campingplads med børnevenlig strand, fiskeri eller surfing

Fra campingpladsen er der direkte adgang til en dejlig stor og børnevenlig strand. Der er også gode muligheder for at fiske direkte fra stranden. Du kan også sætte fiskejollen fra slæbestedet. Campingpladsen er beliggende på Als, hvor der er flere gode fiskemuligheder.

På den anden side af campingpladsen har du hurtig adgang til egnens bedste surferspot. Lillehavet er et godt farvand til både kite- og vindsurfing for såvel nybegynderen som for den meget erfarne surfer.

Campinghytter og ferielejligheder i Sønderjylland

Er familien til hytteferie – er det også en mulighed. Campinghytterne er indrettet lidt forskelligt efter behov. De er alle indrettet og udstyret, så de gør ferien let for dig.

Ønsker du ferie med udsigt, så prøv vores ferielejlighed med udsigt over Østersøen. Campingpladsen har fem ferielejligheder til 4-6 personer til rådighed. Alle ferielejligheder har egen terrasse og direkte adgang til stranden.

Campingplads nær spændende aktiviteter

Med Drejby Strand Camping som udgangspunkt er der mange muligheder for at besøge spændende attraktioner i Sønderjylland.

Besøg for eksempel Universe, der er en naturvidenskabelig oplevelsespark. Hos Universe kan både børn og voksne lege sig til viden om naturvidenskab eller nyde Nordens største Dahliahave.

Lokale attraktioner i Sønderjylland såsom Ringridning eller Sønderjysk Kaffeborg er også en tur værd.

Oplev historiens vingesus på Historiecenteret på Dybbøl Banke, der var centrum for de slesvigske krige i 1900-tallet.

Camping med ro – tæt på naturen

Har du mere behov for camping i et stille hjørne, med mulighed for at slappe af? Det er der også mulighed for på vores campingplads. På Drejby Strand Camping finder du ro og er tæt på naturen.

Det er let at komme helt tæt på naturen med camping på Als. Uanset om du er til mindre gåture, vandre- eller cykelture. Du bestemmer selv, hvor aktiv du vil være på din campingferie.

Camping
Feriehytter
Campinghytter
Ferielejligheder
Oplevelser

Campingmagasinet 2020

Campingmagasinet 2020 kan ses her.

 

› Download nu

Partnerskaber

For at give vore kunder flere muligheder har vi indgået et samarbejde med disse aktører indenfor ferie og camping. Samtidig sikrer vore samarbejder kunderne aktuel og objektiv information om Drejby Strand Camping

Sonderburg
ECC Campingführer
ADAC
Camptravel

Opdag Drejby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktuel information om campingpladsen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktuel information om campingpladsen.